Een strak en modern interieur met een stijlvolle gietvloeren

Uncategorized

Wat voor vloer heb jij thuis liggen? Ben je hier nog steeds tevreden mee? Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een ander soort vloer, omdat je die van jezelf niet meer mooi of praktisch vindt. In dit blog laten we je kennis maken met gietvloeren.

Een gietvloer
Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer in huis. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt een gietvloer door verschillende bedrijven aan laten leggen. Denk hierbij aan een aannemer of een vloeren specialist. Hierdoor betaal je een leuk prijsje en je weet ook nog eens dat de vloer goed en professioneel wordt gelegd. Voor iedere ruimte in huis is de vloer uitermate geschikt en je creëert direct een mooie basis voor een modern of industrieel interieur. Welke ruimte in huis wil je graag voorzien van een stijlvolle en moderne gietvloer?

Het laten leggen van een gietvloer
Het lijkt misschien kinderspel, maar het leggen van een gietvloer is een vak apart. Daarom doet het je zeker goed om hier een specialist voor in te schakelen. Allereerst wordt de ondervloer van de ruimte voorbereid en vervolgens wordt er een primer aangebracht. Daarna wordt er een schraplaag aangebracht en vervolgens wordt de gietvloer gelegd. Om er zeker van te zijn dat de vloer ook nog eens lang mee kan gaan en tegen een stootje kan, wordt de gietvloer vervolgens afgewerkt met een topcoat.

Kies uit verschillende kleuren als je de keuze maakt voor een gietvloer
Wist je dat er vandaag de dag onwijs veel keuze is als het aankomt op de kleur van de gietvloer? Hierdoor weet je zeker dat de vloer perfect past bij jouw tegels of een mooi contrast vormt met de kleur op de muur. De vloer is geschikt voor onder meer de keuken, woonkamer, badkamer en kinderkamer. Het gebruik van plinten zijn met een gietvloer verleden tijd en de vloer is ook nog eens goed schoon te houden. De nodige dosis inspiratie kun je eenvoudig en snel online doen. Kies je dit jaar ook voor een stijlvolle gietvloer?

Bij Sfeer&Comfort vind je wat gave foto’s van interieurs met een gietvloer.

Review Overview
User Rating:
0/5
(260 votes)
Web Reclame onderdeel van Rubix marketing B.V.

Web Reclame is een onderdeel van Rubix marketing B.V.

Uw website toevoegen is mogelijk op Website Reclame
U kunt gebruik maken van ons linkbuilding tool Linkperfect om uw bedrijf onder de aandacht te krijgen op het internet. Deze vorm van linkbuilding is uitermate geschikt om uw backlinkprofiel te vergroten en uiteindelijk hoger te ranken in de zoekmachines!