5 redenen om gebruik te maken van WordPress

WordPress is een CMS (content management systeem) waarin gemakkelijk een website gemaakt en onderhouden kan worden. WordPress begon als een simpele CMS waarmee webblogs gemaakt konden worden, het is inmiddels gegroeid tot een van de meest gebruikte systemen. Maar wat maakt WordPress nou zo populair?

Gebruiksvriendelijkheid

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Zowel voor de gebruiker van het CMS als de webdeveloper. Het systeem veel opties als het beheren van portfolio’s en meerdere pagina’s. Een website maken en beheren is snel te leren in WordPress. Er worden veel leerzame cursussen gegeven voor het populaire CMS. Het volgen van een cursus WordPress bij LearnIt leert je in een leuke en leerzame manier gebruik te maken van het systeem.

Gratis

WordPress is gratis, dit betekent dat wanneer je het wilt uitproberen je niet hoeft te betalen. Ideaal om dus eens een kijkje te nemen. Bevalt het? Dan zijn er vele uitgebreide thema’s te koop om als een professional WordPress te gebruiken.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Het systeem is zoekmachine vriendelijk, dit wil zeggen dat wanneer je gebruik maakt van WordPress, je automatisch geholpen wordt met de vindbaarheid van je website in Google. Door verschillende plugin’s kun je je website nog verder optimaliseren voor de zoekmachines van Google.

Plugin’s en thema’s

Het CMS van WordPress bestaat hoofdzakelijk uit 2 belangrijke factoren. Dit zijn plugin’s en thema’s. Deze zijn te installeren in het systeem zelf en geven jouw website functies en uiterlijk. Je kunt ze vaak gemakkelijk customizen naar jouw eigen voorkeuren. Plugin’s voegen functies toe aan je website, zoals contact formulieren tot beveiliging van je forum, het is er allemaal.

Open source

WordPress is een open source systeem, dit houdt in dat het systeem door een grote actieve community dagelijks wordt verbeterd. Wel is het een zaak dat dit met zich mee brengt dat je op de hoogte moet blijven van de laatste updates en veranderingen.

Review Overview
User Rating:
0/5
(318 votes)
Web Reclame onderdeel van Rubix marketing B.V.

Web Reclame is een onderdeel van Rubix marketing B.V.

Uw website toevoegen is mogelijk op Website Reclame
U kunt gebruik maken van ons linkbuilding tool Linkperfect om uw bedrijf onder de aandacht te krijgen op het internet. Deze vorm van linkbuilding is uitermate geschikt om uw backlinkprofiel te vergroten en uiteindelijk hoger te ranken in de zoekmachines!